top of page
Search

Pieni pala McDanzen salaisuutta

Saamme nauttia vielä jälkilöylynä tanssija-Kisun kirjoituksesta bussimatkaltamme Oulusta kotiin kisamatkamme viimeisenä päivänä. Kisu ilahdutti ja nauratti meitä tällä hauskalla leikillään pitkän matkan ratoksi ja lohduksi.


Näin Kisu meitä hauskuutti


Viimeisen kilpailuviikonlopun jälkeen tunnelma kotimatkalla oli onnellinen, mutta väsynyt. Miten jaksaisi järjissään matkustaa kahdeksan tuntia kohti kotia. Pitää keksiä jotain yhteistä viihdykettä, ajattelin. Sitten muistin, miten lapsena kirjoitettiin tarinoita, joihin adjektiivit kysyttiin toisilta, ja siten saatiin hauskat naurut, kun tarina luettiin ääneen.


Niinpä kirjoitin tiivistelmän meidän yhteisestä matkasta ja pyysin matkatovereilta adjektiivit tarinaan. Lähetin bussissa viestin yhteiseen Whats App-ryhmäämme ja pyysin 30 kappaletta adjektiiveja eli jokaiselta yhden. Lisäsin ne tarinaan siinä järjestyksessä, kuin ne sain. Leikkiminen on aina kivaa.


Satunnaisessa järjestyksessä saadut adjektiivit ovat lihavoituneena tekstissä. Teksti alkaa kuvan jälkeen.

"Olipa kerran unohtumaton Tellu, joka sai idean huikeasta prodasta. Iso määrä sädehtiviä McDanze tanssisiskoja olivat oitis valmiina lähtemään mukaan tähän karvaiseen productioon. Makean Tellun tanssisisko, valoisa Katja, tarjoutui auttamaan ulvovan rekvisiitan kanssa ja pirteä Jenni teki homeisia exceleitä. Tiedossa oli paljon huolettomia treenejä, joiden seurauksena tuumaileva prodakokonaisuus vihdoin valmistui.


Ensimmäiset kisat siirtyivät värikkään koronan takia keväältä syksyyn. Kilpailut käytiin Pajulahdessa, jossa kävi heti selväksi, että ihana vastuksemme on viekkaan Bjuströmin eroottinen tuolitanssi. Toiset kisat tanssimme terävässä Myyrmäessä. Ja jälleen kerran sama pirskahteleva lopputulos. Aavistamaton Bjuström veti taas pidemmän korren. Kilpailuintomme ei tästä hiipunut. Teimme aurinkoisia muutoksia ohjelmaan ja lisäsimme jopa luottavaisen noston.


Viimeiset kisat kisattiin Oulussa, jonne matkasimme taitavalla McDanze bussilla. Kuljettajana meillä toimi jännittävä Into. Matka oli joustava ja se sujui neuvokkaasti. Perille päästyämme purimme bussista paiseisen rekvisiitamme ja valmistauduimme omaan hullunkuriseen suoritukseemme. Suoritus meni kurinalaisesti. Palkintojen jaossa olimme henkisesti valmistautuneet tuulettamaan kolmossijaa. Kun kolmanneksi tulleen ryhmän nimi ilmoitettiin, oli kapinallisen Jennin ilme näkemisen arvoinen. Koko mcdänzemäinen prodajengi oli törkeänä. Viehättävä Bjuström oli vihdoin voitettu! Kannatti lähteä vaikkumaiseen Ouluun.


Olemme voittamattomia!"

178 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page