top of page
Kaikukortti ja McDanze
Kaikukortti ja McDanze
Kaikukortti ja McDanze

McDanze on Kaikukortti-kohde!

Kaikukortilla maksutta McDanze tanssitunnille.


Haluatko tulla McDanzen tanssitunneille mukaan, mutta olet tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä osallistua tanssitunneillemme? Kaikukorttipaikkoja on tunnilla rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä.

Jos sinulla on Kaikukortti, voit hankkia McDanze tanssitunneille maksuttomia tanssitunteja. Ota yhteyttä tea.geitel@mcdanze.fi tai Whats App +358 50 538 4485 tai soittamalla samaan numeroon.

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla on oikeus käydä konserteissa, tanssitunneilla, festivaaleilla, museoissa ja teattereissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, joka on Kulttuuria kaikille -palvelun kehittämä valtakunnallinen toimintamalli.

Kaikukortti on käytössä usealla paikkakunnalla Suomessa. Kai­ku­kor­til­la voi hank­kia mak­sut­to­mia pää­sy­lip­pu­ja ja kurs­si­paik­ko­ja kaik­kiin nii­hin kult­tuu­ri­pal­ve­lui­hin, jot­ka kuu­lu­vat val­ta­kun­nal­li­seen Kai­ku­kort­ti-ver­kos­toon.

 

Eri alueiden Kaikukortti-tarjontaan voi tutustua tarkemmin Kulttuuria kaikille -palvelun Kaikukortti-sivun kautta.

Voit saada Kaikukortin, jos

  • olet Kaikukortti-toiminnassa mukana olevan korttia jakavan sosiaali- ja terveysalan tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen alan toimijan tai järjestön asiakas (katso Järvenpään paikat alla olevasta listauksesta -> www.jarvenpaa.fi/kaikukortti

  • olet lisäksi tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja ja

  • olet vähintään 16-vuotias.

 

Lisätietoa Kaikukortista Järvenpäässä: www.jarvenpaa.fi/kaikukortti

 

Kaikukortti valtakunnallisesti Facebookissa: www.facebook.com/kaikukortti
Lisätietoa Kaikukortti-toiminnasta valtakunnallisesti: www.kaikukortti.fi.

 

 

bottom of page