top of page

McDanzen tanssityyli on Commercial-suuntaus omalla twistillä. Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla fuusioidaan rohkeasti eri lajien tekniikoita. Musiikkina pääasiassa on pop- musiiki, mutta välillä myös dance- tai hip hop- musiikki.

 

McDanze tarkoittaa helppoja tansseja hittibiiseihin ja vanhoihin klassikohin. Et tarvitse tunneille mukaan, kun rakkauden tanssiin - muu tulee itsestään. McDanzessa on tarjolla perustanssituntien lisäksi BabySteps-tunteja eli alkeis-McDanze tanssitunteja. Näiden lisäksi McJunior tanssittaa 8-12 vuotiaita lapsia.

 

Jokainen tanssii omalla tyylillään. McDanzella ei ole kuukausimaksuja eikä ilmoittautumisia. Käyt tanssimassa jokaviikkoisilla tanssitunneilla silloin, kun sinulle sopii.

Tutustu tuntitarjontaan tästä.

McDanze oli aluperin kahden siskoksen, Tea Geitelin (Tellu) ja Susanna McGlynnin vetämä tanssinohjaus- ja koreografiaprojekti vuodesta 2010. Kummatkin ovat nuoresta asti rakastaneet tanssia ja loivat jo silloin ystävien kanssa tanssiryhmän. Parinkymmenen vuoden tauon jälkeen, uuden musiikin inspiroimana, he aloittivat kiitollisina uudestaan aktiivisen tanssimisen.

McDanze® nimi keksittiin Susanna sukunimestä McGlynn ja se rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 2014.

Suuren surun saattelemana Tellun sisko Susanna McGlynn menehtyi 12.9.2016.

Tellu jatkaa McDanze-tanssikoulua ja tanssittaa energisesti ja ilolla suurta joukkoa aikuisia, nuoria ja lapsia.

 

McDanzen suureksi iloksi Tean tytär Mona tuuraa välillä McDanze-tunteja. Mona on kasvanut ja elänyt McDanzea ihan taaperosta lähtien ja tuntee suurimman osan tanssijoista miltei kymmenen vuoden takaa!

McDanze on minulle enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa.

bottom of page