top of page

McDanze on edistyksellinen tanssikoulu, jonka palveluihin kuuluvat tanssin lisäksi fysioterapia ja laadukas fysioterapeuttinen kehonhuolto. Sen tärkeimmät työkalut ovat pilates ja tutkittuun tieteeseen perustuvat kehonhallintamenetelmät. McDanzen kehonhuoltotunneilla, joita kutsutaan McPilates-tunneiksi, käytetään näitä kaikki metodeja kokonaisvaltaisesti saattaen ne tanssijoiden arkeen, jossa niitä hyödyntämällä pystytään jokaisella kävelyaskeleella huoltamaan omaa kehoa tehokkaasti.

Korkealaatuista ja tarkkaa fysioterapia-palvelua voi varata osoitteessa wwww.vello.fi/mcfysio

McDanze tanssityyli on Commercial-suuntaus omalla mcdanzemaisella twistillä. Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla fuusioidaan rohkeasti eri lajien tekniikoita. Musiikkina pääasiassa on pop- musiiki, mutta välillä myös dance-  tai hip hop- musiikki.

 

Et tarvitse tunneille mukaan, kun rakkauden tanssiin - muu tulee itsestään. Jokainen tanssii omalla tyylillään. McDanzella ei ole kuukausimaksuja eikä ilmoittautumisia. Käyt viikkotunneilla silloin, kun sinulle sopii.

McDanze tanssittaa aikuisia, lapsia, eläkeläisiä, Spesia ammattiopiston eritysnuoria, yritysten tyhy-piristyksenä ja yhdistysten virkistyspäivänä.

McFysio on korkealaatuista ja tarkkaa fysioterapiaa. McFysio perustuu uusimaan tutkittuun tieteeseen ja tuntee anatomia perusteellisesti ja kokonaisvaltaisesti.

 

McFysio on vahva osaaja erilaisissa selkävaivoissa. Selän toimintahäiriöt ovat yleisiä ja vaativat laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä niin anatomiasta kuin neurodynamiikastakin. Haastavienkin selkäleikkausten jälkeiset kuntoutukset ovat McFysion osaamisen ydintä. Yleisesti tuki- ja liikuntaelinvaivat ja haasteet hoituvat kokemuksen ja laaja-alaisen koulutuksen ansiosta sveitsiläisellä tarkkuudella ja pitän tanssijauran vuoksi. Varaukset voi tehdä osoitteessa www.vello.fi/mcfysio

 

McFysion erikoisalaa ovat myös reumaattiset sairaudet. Mm. Selkärankareumassa lääkehoidon lisäksi arjessa liikkuminen
ja liikunta on tärkeää. On tärkeätä vaihdella liikuntamuotoja ja kuormittavuutta sairauden eri vaiheiden mukaan. Liikkumisella ei ole haitallisia vaikutuksia nivelten tulehdusten aktiivisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa! Varaukset osoitteessa www.vello.fi/mcfysio

Pilates on korkealaatuinen kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, parantaa kehonhallintaa, ylläpitää ryhtiäsi ja tuo joustavuutta lonkan kireyksiin. Pilateksen avulla harjoitat itsellesi vahvan lihaksiston ilman lisäpainoja, tasapainoisen ryhdin ja vaivattomasti toimivat yhteydet vartalon ylä- ja alaosissa.

McPilateksessa yhdistyvät fysioterapia ja pilates, joka luo turvallisen kehonhallinta ja -harjoitetekniikan vauvasta vaariin.

 

Pilateksen vaikutukset alkavat näkymään jo lyhyessäkin ajassa. Pilatesharjoitteet sopivat erinomaisesti selkäkipuisille, jopa selkäleikkauksesta toipuville. Fysioterapeuttisilla McPilates tunneilla on vahva kokemus selkäkipuasiakkaista. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto selän ongelmien lisäksi yleisiin nivelkipuihin, hartiasärkyihin ja päänsärkyihin.

Pilatesharjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Oma keho ja sen käyttö ovat pääosassa, mutta tunnilla voidaan hyödyntää harjoittelun tukena myös erilaisia välineitä, kuten palloa, rullaa, kuminauhaa jne. Tunti sopii kaikille iästä ja koosta riippumatta, sillä jokaisen on mahdollista löytää itselleen sopiva tapa tehdä liikkeitä.

Jalkateräharjoittelu on kaikille sopiva kuntoutusmetodi, jossa keskitytään jalkaterän lihasten harjoittamiseen Footbic-pallojen avulla.
 

Jalkateräharjoittelu vahvistaa jalkaterän lihaksia, lisää jalkaterän nivelten liikkuvuutta, pehmentää lihaskalvoja ja lisää aineenvaihduntaa jalkaterissä.

 

Jalkateräharjoittelu ennaltaehkäisee ja kuntouttaa jalkaterävaivoja. Kantakalvon tulehdus, vaivaisenluu ja vasaravarpaisuus ovat tavallisimpia jalkaterävaivoja, joihin Footbicillä voi auttaa merkitsevästi.

Vahvistamalla jalkaterän lihaksia ja parantamalla nilkan liikkuvuutta askellus on joustavampi ja tasapaino parempi. Jalkaterän ja nilkan harjoitukset suojaavat rasitusvammoilta ja kehittävät jalkaterän lihasvoimaa ja tuntoaistia.

Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

McDanze on minulle enemmän kuin harrastus, se on elämäntapa.

Fysioterapeuttiset McPilates tunnit ovat tuoneet minulle valtavasti itsevarmuutta ja kivuttoman lonkan oikean kehonhallinnan kautta.

bottom of page