McDanze Tea Geitel
Tea Geitel

Tanssiohjaaja, koreografi ja fysioterapeuttiopiskelija

Tellu asuu perheensä kanssa Järvenpäässä.

Tämä kultturelli kaupunki on ollut kotina jo vuodesta 2005.

 

Tellu on tanssinut nuorempana osana Delany®-tanssiryhmää, jossa siskonsa Sanna oli jo silloin ohjaajana ja koreografina.

 

Perheen ja tanssin ulkopuolella aika kuluu opiskellessa fysioterapeutiksi.

 

Tellulle tanssi on henkireikä ja fyysisen hyvinvoinnin takaaja. McDanze tanssijat ovat oman perheen lisäksi olleet valtavana tukena vaikeina aikoina selkäleikkauksen, reuman puhkeamisen ja siskon kuoleman aikana. 

Tellun motto on "liike on lääke!"

McDanze Mona Geitel
Mona Geitel

Tanssiohjaaja, koreografi,

tanssija ja kuvaaja

Mona on 18 vuotias valloittava persoona.

 

Välitön, innostuva, positiivinen - rakastaa McDanze-heimoa ja sen rakkaita tanssijoita!

Monan apu tanssituntien tuuraajana on ollut korvaamaton Tean selkäleikkauksen toipumisaikana keväällä 2018.

Mona on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo tansseja McDanze-tanssikoululle! Katso täältä, mihin biiseihin McDanze-tanssikoululla on koreoita.

Mona on monilahjakkuus ja videoi McDanzen tanssivideot omalla taiteellisella näkemyksellään. Mona myös osallistuu valokuvaamiseen tarvittaessa.

Mona on kasvanut taaperosta lähtien McDanze-tanssijoiden keskuudessa tanssitunneilla, hengittänyt ja elänyt McDanze-elämää jo äidinmaidosta.

McDanze valokuvaaja Max Geitel
Max Geitel

Kuvaaja

Max Geitel on hurmaava monitaituri. Sukkelajalkainen ja -suinen komistus on luonnonlahjakkuus taltiomaan kameralla juuri sen tunnelman, joka kaikilla tanssikeikoilla on.

Tanssijoiden lempivalokuvaaja pyörii mukana jokaisessa esiintymisessä ja videointsessiossa omana iloisena itsenään.

McDanze Susanna McGlynn
Susanna McGlynn

Koreografi, tanssiohjaaja ja visuaalisen sisällön tuottaja

**Susanna menehtyi 12.9.2016**

Mitä McDanze on?

McDanze tanssityyli on Commercial-suuntaus omalla twistillä. Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla fuusioidaan rohkeasti eri lajien tekniikoita. Musiikkina pääasiassa on pop- musiiki, mutta välillä myös dance-  tai hip hop- musiikki.

 

Sinun ei tarvitse osata mitään, rakkaus musiikkiin ja tanssiin riittää - jokainen tanssii omalla tyylillään. McDanzella ei ole kuukausimaksuja eikä ilmoittautumisia. Tulet kertamaksulla silloin, kuin sinulle sopii!

 

Katso videoitamme tästä.

McDanze oli aluperin kahden siskoksen, Tea Geitelin (Tellu) ja Susanna McGlynnin vetämä tanssinohjaus- ja koreografiaprojekti vuodesta 2010. Kummatkin ovat nuoresta asti rakastaneet tanssia ja loivat jo silloin ystävien kanssa tanssiryhmän. Parinkymmenen vuoden tauon jälkeen, uuden musiikin inspiroimana, he aloittivat kiitollisina uudestaan aktiivisen tanssimisen.

McDanze® nimi keksittiin Susanna sukunimestä McGlynn ja se rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 2014.

Suuren surun saattelemana Tellun sisko Susanna McGlynn menehtyi 12.9.2016.

Tellu jatkaa McDanze-tanssikoulua ja tanssittaa energisesti ja ilolla. Susanna ehti luoda melkein kaksisataa koreografiaa McDanze-tanssikoululle. McDanzen suureksi iloksi, Tean tytär Mona tuuraa välillä McDanze-tunteja. Mona on kasvanut ja elänyt McDanzea ihan taaperosta lähtien ja tuntee suurimman osan tanssijoista kahdeksan vuoden takaa!

 

​McDanze ei ole ainoastaan tanssikoulu. Vuosien saatossa meille on kehittynyt McCultural (kulttuurikokemuksia), McRide (ratsastus), McTeam (esiintyvä ryhmä), McKino (leffoissa pyörivä porukka) ja paljon muuta.

 

Olemme halukkaille kokonaisvaltainen hyvänolonlähde.