top of page

McPilates on korkealaatuinen kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, parantaa kehonhallintaa, ylläpitää ryhtiäsi ja tuo joustavuutta lonkan kireyksiin. McPilateksen avulla harjoitat itsellesi vahvan lihaksiston ilman lisäpainoja, tasapainoisen ryhdin ja vaivattomasti toimivat yhteydet vartalon ylä- ja alaosissa.

 

McPilateksen vaikutukset alkavat näkymään jo lyhyessäkin ajassa. McPilatesharjoitteet sopivat erinomaisesti selkäkipuisille, jopa selkäleikkauksesta toipuville. McPilateksessa on vahva kokemus selkäkipuasiakkaista. McPilates on erinomainen harjoitusmuoto selän ongelmien lisäksi yleisiin nivelkipuihin, hartiasärkyihin ja päänsärkyihin.

McPilatesharjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Oma keho ja sen käyttö ovat pääosassa, mutta tunnilla voidaan hyödyntää harjoittelun tukena myös erilaisia välineitä, kuten palloa, rullaa, kuminauhaa jne. Tunti sopii kaikille iästä ja koosta riippumatta, sillä jokaisen on mahdollista löytää itselleen sopiva tapa tehdä liikkeitä.

Tutustu McPilates tuntitarjontaan tästä.

McPilateksen tunnit ovat tuoneet minulle valtavasti itsevarmuutta ja kivuttoman lonkan oikean kehonhallinnan kautta.

bottom of page