Pilates on korkealaatuinen kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, parantaa kehonhallintaa, ylläpitää ryhtiäsi ja tuo joustavuutta lonkan kireyksiin. Pilateksen avulla harjoitat itsellesi vahvan lihaksiston ilman lisäpainoja, tasapainoisen ryhdin ja vaivattomasti toimivat yhteydet vartalon ylä- ja alaosissa.

 

Pilateksen vaikutukset alkavat näkymään jo lyhyessäkin ajassa. Pilatesharjoitteet sopivat erinomaisesti selkäkipuisille, jopa selkäleikkauksesta toipuville. McShapessa on vahva kokemus selkäkipuasiakkaista. Pilates on erinomainen harjoitusmuoto selän ongelmien lisäksi yleisiin nivelkipuihin, hartiasärkyihin ja päänsärkyihin.

Pilatesharjoittelu kehittää kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta, kestävyyttä sekä kehotietoisuutta. Oma keho ja sen käyttö ovat pääosassa, mutta tunnilla voidaan hyödyntää harjoittelun tukena myös erilaisia välineitä, kuten palloa, rullaa, kuminauhaa jne. Tunti sopii kaikille iästä ja koosta riippumatta, sillä jokaisen on mahdollista löytää itselleen sopiva tapa tehdä liikkeitä.

Tutustu McShape tuntitarjontaan tästä.

McShapen tunnit ovat tuoneet minulle valtavasti itsevarmuutta ja kivuttoman lonkan oikean kehonhallinnan kautta.