top of page

Piristä elämääsi! Mausta se tanssilla.

 

McDanze tuo iloa ja riemua. McDanze on syntynyt

rakkaudesta, rakkaudesta tanssiin! McDanze on perustettu vuonna 2011.

Tanssi tuo elämään rohkeutta, syrjäyttää pelon ja epävarmuuden.

Tanssi rentouttaa, antaa itsevarmuutta ja vapauttaa henkiset lukkosi.

 

Tanssi kulkee rinnallasi läpi elämän tukien ja lohduttaen! McDanze on rento, jännittävä, hauska ja iloinen tanssikoulu!

 

McDanze on edistyksellinen tanssikoulu, jonka palveluihin kuuluvat tanssin lisäksi laadukas fysioterapeuttinen kehonhuolto. Sen tärkeimmät työkalut ovat fysioterapia, pilates, spiraalistabilisaatio ja Footbic. McDanzen kehonhuoltotunneilla, joita kutsutaan McPilates-tunneiksi, käytetään näitä kaikki metodeja kokonaisvaltaisesti saattaen ne tanssijoiden arkeen, jossa niitä hyödyntämällä pystytään jokaisella kävelyaskeleella huoltamaan omaa kehoa tehokkaasti.

~Onnellisuuteen on oikopolkuja ja lyhin niistä on McDanze~

 

McDanze tanssityyli on Commercial-suuntaus omalla twistillä. Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla fuusioidaan rohkeasti eri lajien tekniikoita. Musiikkina pääasiassa on pop- musiiki, mutta välillä myös dance-  tai hip hop- musiikki.

 

Jokainen tanssii omalla tyylillään. McDanzella ei ole kuukausimaksuja eikä ilmoittautumisia. Tulet kertamaksulla silloin, kuin sinulle sopii!

 

Katso videoitamme tästä.

McDanzessa tanssiminen, vapautuminen, irti päästäminen ja innostuminen ei vaadi tutkintoa, ei tanssiliikkeiden nimeämistä eikä vastakkainasettelua.

Tanssia et voi väärin! Oikeaoppisella kehonhallinnalla tanssia voi miten vain. Pilates, Footbick ja Spiraalistabilisaatio ovat tukenasi McDanzen tunneilla. McDanzen pilatestunnit alkavat omana kokonaisuutenaan syksyllä 2019!

McDanze toimii pääasialliseti Järvenpäässä tanssikouluna - tunneilla käy tanssijoita pitkin naapurikuntia ja -kaupunkeja. Tilauspohjaisesti McDanze on siellä missä tanssijatkin.

McDanze® rekisteröitiin tavaramerkiksi vuonna 2014.

McDanze tallustaa suurena ja iloisena ryhmänä eteenpäin vuodesta toiseen. Luonnollisena jatkumona, tanssijoiden toiveesta, McDanze on levittäyntyt monelle eri harrastealueelle. McDanze-porukassa ennen kaikkea tanssitaan, mutta myös ratsastetaan, käydään leffassa, baletissa, videoidaan tansseja ja esiinnytään kaikenkarvaisissa kissanristiäisissä - ja AINA, jokainen vapaasta tahdostaan ja omalla tyylillä.

Olet lämpimästi tervetullut iloiseen ja suureen joukkoomme!

~Jos kompastut, tee siitä osa koreografiaa~

Miten McDanzeen saa yhteyttä?

Helposti!

 

Soita Tellulle +358 50 538 4485. Lähetä sähköpostia tea.geitel@mcdanze.fi tai tule tunnille ja jutellaan!

 

 

bottom of page