top of page

​​Footbic on kaikille sopiva kuntoutusmetodi, jossa keskitytään jalkaterän lihasten harjoittamiseen Footbic-pallojen avulla.
Footbic vahvistaa jalkaterän lihaksia, lisää jalkaterän nivelten liikkuvuutta, pehmentää lihaskalvoja ja lisää aineenvaihduntaa jalkaterissä.


Footbic harjoitteet ennaltaehkäisevät ja kuntouttavat jalkaterävaivoja. Kantakalvon tulehdus, vaivaisenluu ja vasaravarpaisuus ovat tavallisimpia jalkaterävaivoja, joihin Footbicillä voi auttaa merkitsevästi.

Vahvistamalla jalkaterän lihaksia ja parantamalla nilkan liikkuvuutta askellus on joustavampi ja tasapaino parempi. Jalkaterän ja nilkan harjoitukset suojaavat rasitusvammoilta ja kehittävät jalkaterän lihasvoimaa ja tuntoaistia.

Footbic harjoitteet eivät pelkästään auta tavallisimpiin vaivaisenluun, plantaarifaskiitin ja vasaravarpaan vaivoihin tai ehkäisyyn, mutta myös aktivoimaan säärilihasten lihaspumpun aktivointia nilkkojen hyvän liikkuvuuden ansiosta, joka taas tehostaa alaraajojen verenkiertoa ja ehkäisee mm. suonikohjuja.

Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Tutustu tuntitarjontaan tästä.

Footbic on avannut jalkaterieni lihakset aivan uudelle tasolle. Tasapainoni on parantunut valtavasti ja lihaskrampit ovat hävinneet.

bottom of page