top of page

Fysioterapeutti Tea Geitel

Varauskalenteri on sivun alalaidassa esittelytekstin jälkeen.

 

Olen Tea Geitel, Telluksi kaikki kutsuvat. Valmistuin fysioterapeutiksi elokuussa 2022. Liike ja sen opettaminen on ollut elämässäni mukana tanssiurani kautta jo nuoruudesta.
 

Fysioterapia on koko ajan kehittyvä tieteenlaji ja anatomiafriikkinä olen onnellinen, että hyppäsin kyytiin tässä vaiheessa. Viimeisimmät tutkittuun tietoon perustuvat opit ja Sveitsin korkealaatuisessa korkeakoulussa opintojen viimemetrit suorittaneena, voin huokaista onnesta ja jatkaa valitulla tiellä.
 

Olen vahva osaaja erilaisissa selkävaivoissa. Selän toimintahäiriöt ovat yleisiä ja vaativat laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä niin anatomiasta kuin neurodynamiikastakin. Haastavienkin selkäleikkausten jälkeiset kuntoutukset ovat osaamiseni ydintä.

Yleisesti tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat intohimoni, ehkä tanssijauranikin vuoksi.
 

Toinen vahvuusalueeni on erilaiset reumaattiset sairaudet. Oma keskivaikea selkärankareuma yhdistettynä tanssivaan uraan on ollut haaste. Selkärankareumassa lääkehoidon lisäksi arjessa liikkuminen ja liikunta on tärkeää. On tärkeätä vaihdella liikuntamuotoja ja kuormittavuutta sairauden eri vaiheiden mukaan. Liikkumisella ei ole haitallisia vaikutuksia nivelten tulehdusten aktiivisuuteen.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, jossa kohtaan sinut juuri sellaisena kuin olet.

Etsitään juuri sinulle tähän hetkeen sopiva ja tarpeellinen kuntoutus.

bottom of page