top of page
Search

Minä ja McDanze

Updated: Nov 16, 2020

Aurinkoinen Anna kertoo omin sanoin tarinansa. Miten löysin tieni mcdanzelaiseksi?

Minä löysin tieni McDanzeen mieheni vihjaamana. Hän tunsi yhden McDanzeen kuuluvan naisen, ja kertoi saaneensa tämän puheista käsityksen, että joukkoon on tervetullut kuka tahansa. Mieheni tietää, että rakastan tanssia yli kaiken, ja halusi vinkata tästä mahdollisuudesta minulle. Hän ehdottikin, että tulisin pian lähestyvänä vappuna, 2017, katsomaan tanssiryhmän esiintymistä Järvenpään vapputapahtumaan. Minä menin!Olin aivan myyty, ja katselin esitystä haltioituneena ja hieman jopa kadehtien. Kunpa minäkin pääsisin mukaan johonkin tuollaiseen.. Mietin, miten siistiä mahtoikaan olla päästä esiintymään, mutta en pitänyt sitä omalla kohdallani kovinkaan todennäköisenä toteutua.

Tästäkin ajatuksesta huolimatta rohkaistuin laittamaan kahden viikon kuluttua vapputapahtumasta ryhmän vetäjälle,Tellulle, viestiä, jossa kyselin mahdollisuuksistani päästä mukaan tanssitunneille. Sainkin pikaisen vastauksen, jossa minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi milloin vain haluan. Mulla oli silloin 10 kk vanha poika, ja toisen laskettuun aikaan n. 3 kk, joten päätin odottaa tämän syntymän yli. Loka-marraskuussa menin sitten ensimmäiselle tunnille ja sillä tiellä ollaan.Ai niin... Seuraavana vappuna olin itse esiintymässä Järvenpään vapputapahtumassa! Yksi pieni unelma oli käynyt toteen..Minut otettiiin McDanzeen heti ihan kirjaimellisesti avosylin vastaan. Hämmästyin sitä hieman, ja vaikutuin myös muun muassa siitä, miten mullakin oli nimi ihan ensimmäisestä tunnista lähtien. Muistan kuinka ekalle tunnille tullessani mut bongas eräs, ehkä viisi viikkoa aiemmin McDanzessa aloittanut nainen, joka kertoi, että oli jäänyt koukkuun jo ensimäisestä kerrasta. Vastasin toivovani minulle käyvän samoin.. Ja niinhän siinä sitten kävikin! Lucky me!

Olin pitkään aivan totaalisen pihalla askelkuvioista, mutta se ei menoani haitannut. Olin tullut täysin riippuvaiseksi tuntien mukanaan tuomasta hyvästä olosta.Minulle kuuluminen McDanzeen on kunnia-asia. Se on tehnyt mulle paljon ja pelkästään hyvää. Oon ihan äärettömän onnellinen, että löysin tieni tähän ainutlaatuiseen porukkaan. Itsetuntoni ja luottamukseni on ollut merkittävin muutos itsessäni porukkaan liittymisen myötä.


Mulla meni aika pitkään ennen kuin uskalsin höllätä itsekontrollista ja kriittisyydestä tunneilla ja antaa vaan mennä. Totta puhuakseni en jossain vaiheessa uskonut ehkä koskaan saavuttavani toivomaani tilaa, jossa voin tanssia vapautuneesti miettimättä, mitä vierustoverini mahtaa minusta ajatella.


Tämä ei millään tavalla johtunut ympärilläni olevista ihmisistä, vaan puhtaasti omista menneisyyden haamuistani. Itse asiassa voisin sanoa asian olevan jopa niin, että näiden ympärilläni olevien ihmisten ansiosta saavutin lopulta kaipaamani vapauden tunteen. Löysin porukan, jossa saan ja uskallan olla Minä!


Olen lisäksi löytänyt itsestäni kauan kadoksissa olleita ominaisuuksia ja olen siitä äärettömän kiitollinen! Muistan miettineeni jo hyvin pian McDanzeen liityttyäni, että siinä on jotain lähes maagiselta tuntuvaa hyvää, jonka haluaa ehdottomasti ottaa itselleen, ja jota ennen kaikkea haluaa jakaa eteenpäin muiden iloksi.


Enpä tiedä, kenelle tällainen hyvä ei olisi tarpeellista!262 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page