top of page

Ulkotakit

Materiaalista riippuen 'McDanze... cheaper than therapy'-teksti brodeerataan tai painetaan. 

Moderni, sporttinen ja erittäin kevyt takki,

joka on suunniteltu vuoden kaikkiin sesonkeihin. Moderniin designin ja teknisten ominaisuuksien, kuten kaksiväristen vetoketjujen sekä tuulen- ja vedenhylkivyyden ansioista sopii niin työ- kuin yksityiskäyttöönkin. Kaksi monikäyttöistä sivutaskua ja kaksi suurta sisätaskua. Miellyttävä vartalonmyötäinen design.

Materiaali 100 % nailon ripstop

Koot: XS-XXL

Vuorillinen untuvatakki, jossa upea kontrastinen kaarroke etukappaleessa, olkapäissä ja selän yläosassa. Hyvä leikkaus takaa mukavan istuvuuden.  Takki on ns. naisten malli ja siinä on yksi rintatasku ja takana muotosaumat. Kaksi sivutaskua ja yksi vetoketjullinen sisätasku. Joustonauha korvaa hihansuissa resorin ja tuo lookin moderniutta. Helman saa suljettua tiivisti säätönyörillä. Takin keveys ja pehmeä vuori luova juuri sen "feel good"-tunteen, joka antaa lisää käyttömukavuutta -  tuloksena takki, jota todella haluaa päästä käyttämään.

Materiaali 100 % polyesteri vartalo-osassa, 100 % nailon kaarrokkeessa, täytteessä 90 % untuvaa, 10 % höyhentä. Vesipatsas (W.P);3000, hengittävyys 3000 g/m2/24h

Koot: XS-XXL

Tilauslomake

  • Tuotteet tilataan alla olevalla tilauslomakkeella. Voit tilata kaikki tuotteet yhdellä kertaa tai jokaisen erikseen (jokaisen tuotesivun alalaidassa on samanlainen tilauslomake)

  • Tilattuasi tuotteen tai tuotteet, saat parin päivän sisällä sähköpostiisi vahvistuksen ja laskun, jossa on maksuohjeet. Maksun näkyessä tilillä, tilaamme tuotteet, jonka jälkeen toimitukseen menee 1-3 viikkoa

  • Tuotteen voi noutaa tanssitunnilta tai sovittaessa voidaan toimittaan Järvenpään lähialueelle.

Lämmin kiitos tilauksestasi! Tilauksesi vastaanotettiin onnistuneesti! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

bottom of page